Min indkøbskurv 0
0,00 kr

ALPINE R2-S65C 16.5CM HØJTTALER 2 VEJS KOMPONENTSÆT

VARENUMMER: 245 R2S65C

SKU
245 R2S65C
Views: 0
3.199,00 kr

Alpine R2-S65C 16.5CM højttaler 2 vejs komponent sæt

Alpines legendariske R-serie højttalere går ind i 3. generation og er designet med innovative materialer for at levere mere output og lyd, simpelthen fantastisk. 

Hvis du vil spille højt musik og vil have andre til at hører det, er R-Series højttalerne det rigtige for dig. R-Series højttalerne er bygget med vægt på de høje og lave frekvenser, så de leverer kraft, mens de naturligt producerer klar, aktiv lyd. De er det perfekte match med kraft og ydeevne til R-Series subwoofere og forstærkere.

 • 2 stk. 16,5 cm dørhøjttaler
 • 2 stk. 4,3 cm Hard-Dome diskanthøjttaler 
 • Maksimal effekt: 300 watt

ALPINE R2-S65C 16.5CM HØJTTALER 2 VEJS KOMPONENT SÆT

Hvis du vil spille højt musik og vil have andre til at hører det, er R-Series højttalerne det rigtige for dig. Du vil nyde en central lydscene med højttalere, der spiller højt og tydeligt uden forvrængning. R-Series højttalerne er byggett med vægt på de høje og lave frekvenser, så de leverer kraft, mens de naturligt producerer klar, aktiv lyd. De er det perfekte match med kraft og ydeevne til R-Series subwoofere og forstærkere.

2022-serie af R-Series-højttalere er alle Hi-Res Audio-certificerede og har en frekvensgang på op til 40kHz. For første gang inkluderer R-serien et 3-vejs system, og du kan endda vælge mellem en professionel og en standard højttalerlinje.

 

DE NYE 2022 R-SERIE HØJTTALERE

Alpines legendariske R-serie højttalere går ind i 3. generation og er designet med innovative materialer for at levere mere output og lyd, simpelthen fantastisk. Du kan vælge mellem en professionel og en standard højttalerlinje, der passer til din ønskede lydkvalitet og dit budget.

 

2-VEJS KOMPONENT HØJTTALER

R2-S65C er 2-vejs-modellen af ? R-Series højttaler line-up. Den har en 16,5 cm dørenhed og en 4,3 cm diskanthøjttaler med op til 40 kHz frekvensrespons.

 

GLASFIBERFORSTÆRKET KEGLE

Højtaleren har en helt ny glasfiberforstærket kegle. Dette materiale er meget stift og ekstremt let, hvilket resulterer i en superhurtig respons og meget nøjagtig musikgengivelse.

 

HI-RES AUDIO CERTIFICERET HARD DOME TWEETER

De helt nye magnesium hard-dome diskanthøjttalere leverer klar, detaljeret musikgengivelse og spiller op til 40 kHz (Hi-Res Audio). Du har mulighed for at planmontere dem i deres gevindhus (for eksempel i et dørpanel) eller bruge de medfølgende monteringer på instrumentbrættet. Diskanthøjttalere kan drejes i deres hus for at pege dem lige mod sweet-spot.

 

EASY-FIT DISKANTHØJTTALER PÅ OEM-STEDER

Du kan blot fjerne installationsrammen på R-Series diskanthøjttaleren for at minimere dens samlede størrelse og diameter. Selve diskanthøjttaleren er lille nok til at passe på mange OEM-diskantplaceringer (inde i A-stolper, spejltrekanter eller dørpaneler).

 

HIGH-PASS X-OVER NETVÆRK

Dette lille X-Over-netværk er meget nemt at installere – i nogle tilfælde kan du beholde de originale ledninger i bilens døre ved blot at sætte dette netværk i, hvilket sparer masser af tid under installationen. Du kan justere diskantniveauet med -3dB / 0dB / +3dB.

 

NYE HØJTTALERGRILL

De nye højttalergrill i sekskantet design ser meget aggressive ud og øger ikke den samlede højtalerinstallationsdiameter.

 

FUNKTIONER:

 • 16,5 cm Dør højttaler (2 stk) / 4,3 cm Hard-Dome diskanthøjttaler (2 stk)
 • Sammensatte kurve (dørbasenhed)
 • Magnesium hard-dome diskanthøjttalere (mulighed for flush-mount / On-Dash montering)
 • Glasfiberforstærket kegle (dørbasenhed)
 • High-Pass X-Over netværk
 • Inkluderet højttalergrill

 

SPECIFIKATIONER:

 • Maksimal spidseffekt: 300 watt
 • Maksimal RMS-effekt: 100 watt
 • Nominel impedans: 4 Ohm
 • Frekvensrespons: 65Hz-40kHz
 • Følsomhed: 88dB SPL (1W @ 1m)
 • Bashøjttaler Monteringsdybde: 6,3 cm
 • Bashøjttalerudskæringsdiameter: 13,5 cm
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.