Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Alpine Status Hi-Res 6.5” (16.5cm) Coaxial Speakers

VARENUMMER: 245 HDZ65

MÆRKE: ALPINE

  LEV. TID: KONTAKT OS

SKU
245 HDZ65
Views: 0
5.199,00 kr
-
EAN0
Vægt (Emb.)0g
Bredde (Emb.)0mm
Længde (Emb.)0mm
Højde (Emb.)0mm

 

Overlegen lydydelse

Alpine introducerer det helt nye Alpine Status lydsystem: ved hjælp af de samme ingeniør- og designkoncepter hentet fra tredje generation, Ultra High-Resolution AlpineF#1Status-systemet, skabte Alpine " Alpine Status " for at opnå højopløsningslyd på en mere tilgængelig og tilgængeligt prispunkt. Alpine Status-systemet er også ekstremt fleksibelt: alle komponenter kan købes og bruges i en "stand-alone" konfiguration.

For den audiofile, der ønsker at bygge et ideelt lydsystem, tilbyder Alpine Status en bred vifte af Hi-Res Audio-aktiverede højttalere. HDZ - 65 koaksiale 2-vejs højttalere med en højopløsningsbåndbredde på 55Hz – 40kHz inkluderer 170 mm dørbashøjttalere med integrerede 40 mm Slim-Fit diskanthøjttalere .

Alle højttalerkegler er lavet af det samme Carbon Composite -materiale for at skabe en samlet klangidentitet under afspilning. De kommer meget tæt på AlpineF#1Status højttalernes udseende og fornemmelse ved hjælp af en meget ens konstruktion og motorsamling, samt de identiske byggematerialer for højeste lydkvalitet.

 
 

Hi-Res Audio gjort tilgængelig

Hi-Res Audio gjort tilgængelig

Alpine Status-systemet indeholder mange teknologier, komponenter og materialer i AlpineF#1Status-systemet for at opnå ultra-høj præcision musikgengivelse - til en overkommelig pris. Den er designet til at afspille musiknumre i 192kHz / 24bit-format, som er bredt tilgængelige i mange onlinebutikker og streamingplatforme. High-Res Audio-afspilning på 192kHz / 24bit giver Alpine Status mulighed for at skabe en øget lytteoplevelse i køretøjet, der emulerer følelsen af ​​en intim optagestudiesession.

Koaksialt 2-vejs højttalersystem

Koaksialt 2-vejs højttalersystem

Disse Hi-Res Audio-certificerede højttalere trækker fra AlpineF#1Status trickle-down teknologi og materialer og leverer den højeste audiofile lydkvalitet op til 40 kHz i dit køretøj. Det 2-vejs koaksiale system består af 170 mm dørbashøjttalere med integrerede 40 mm diskanthøjttalere.

Kulfiber kegler

 

Kulfiber kegler

Alle højttalere i dette sæt (såvel som HDZ-110 Alpine Status subwooferen) bruger carbon-kompositkegler med bagside for at opnå en fuldstændig ensartet klangidentitet – hvilket resulterer i fremragende harmoniske. Carbon er meget let og stiv, hvilket resulterer i høj dynamik og lav forvrængning. Kulstofkompositteknologi med bagside bruges også i racerbiler på grund af dens lette vægt og høje kollisionsmodstand.

Alpine Status Full System

Alpine Status Full System

Alpine Status har mange komponenter, der er optimeret i både kraft og ydeevne som et komplet system til at spille med deres tilsigtede højopløsningsspecifikationer for fremragende, audiofil lydkvalitet. Hver komponent kan dog købes uafhængigt til brugerdefineret systemopbygning.

Dobbeltsamlet kant

Dobbeltsamlet kant

Endnu en trickle-down-teknologi fra AlpineF#1Status-højttalerne: den dobbeltsamlede kant tillader maksimal kegleudflugt med fremragende keglekontrol og stabilitet. Dette reducerer lydforvrængning forårsaget af kegleslingre ved højere lydstyrkeniveauer.

40 mm diskanthøjttaler

 

40 mm diskanthøjttaler

De integrerede 40 mm Hi-Res Audio diskanthøjttalere lyder simpelthen fantastisk og spiller op til 40 kHz. De inkluderer en integreret bølgeleder, tilbagestillet kammer og en kraftig neodymmagnet.

Studieoptagelsesspecifikation

Studieoptagelsesspecifikation

Alpine Status opnår 192kHz/24Bit afspilning, hvilket er 6,5 gange mængden af ​​digitale lyddata i en standard CD eller digital streamingtjeneste og overgår standard højopløsningsspecifikationen på 96kHz/24Bit, som findes i de fleste eftermarkedslydløsninger. Dette giver Alpine Status mulighed for at fange og nøjagtigt gengive detaljer som kunstnerens ånde eller en musikers subtile interaktion med et instrument. Denne egenskab gengiver ikke kun musik til kunstnerens oprindelige intention, men emulerer oplevelsen af ​​en studieoptagelse i køretøjet.

 

Funktioner

 • Hi-Res Audio certificeret 2-vejs koaksialt højttalersystem
 • AlpineF#1Status højttaler trickle-down teknologi
 • Maksimal spidseffekt: 300 watt
 • Maksimal RMS-effekt: 100 watt
 • Bashøjttalerdiameter: 170 mm (177 mm med vedhæftet grill)
 • Trykstøbte aluminiumskurve
 • Kulfiberkegler med bagside
 • Dobbeltsamlet kant
 • Højtalergrill medfølger
 • Integreret Wave Guide på diskanthøjttalere

specifikationer

 • Impedans 4Ω
 • Følsomhed 88dB SPL (2,83 V @ 1 m)
 • Frekvensrespons: 55Hz – 40kHz
 • Monteringsdybde: bashøjttaler 67 mm / mellemtone 39 mm
 • Udskæringsdiameter: bashøjttaler 142 mm / mellemtone 79 mm
 • Anbefalet forstærkning: op til 100W RMS pr. kanal
 • Ferritmagnet (woofer)
 • Neodymmagnet (mellemtonehøjttaler og diskanthøjttaler)
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.