Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Meguiar´s Water Blade (Silikone vandskraber)

VARENUMMER: 20080

SKU
20080
Views: 0
299,00 kr
Træt af at tørrer meget vand væk fra bilen? Brug den Water Blade (silikone vandskraber), som vi selv bruger i vores professionelle klargøringshal! En smidig silikoneskraber, som har fordelen af at udnytte vandets ledeevne med sin dobbelte blade på kanten, og på den måde kan få vandet til at flyve væk fra lakken.

Træt af at tørrer meget vand væk fra bilen? Brug den Water Blade (silikone vandskraber), som vi selv bruger i vores professionelle klargøringshal! En utrolig smidig silikoneskraber, som har fordelen af at udnytte vandets ledeevne med sin dobbelte blade på kanten, og på den måde kan få det til at flyve væk fra lakken hvis den køres horisontalt hen af de store flader. På denne måde forbliver vandet væk fra lakken efter blot et strøg. Denne Water Blade er utrolig let at rengøre under lidt let rindende vand. På fx en sort klar lak, hvor vaskeridser let kan ses, kan der benyttes en Detailer (Quik Detailer, NXT Generation Speed Detailer) som glidemiddel. Er uheldet ude og man ikke har været helt forsigtig nok kan en Cleaner Wax til hver en tid fjerne eventuelle "strikes", som bliver lavet. Kombiner denne med et styks Water Magnet, og du er sikker på at undgå de kendte "striber" - plus at du kan tørre hele bilen af på blot få minutter.

Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.