Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Autoradio

Autoradio / Bilradio / Headunits kært barn har mange navne 

Din autoradio er alfaomega i dit anlæg. Uden din autoradio får du ingen lyd, kvaliteten har os meget at sige. .

Det første du kan overveje er designet. For at du skal kunne blive tilfreds med din autoradio, det er tit vigtigt at lyset i din bilradio passer med lyset i din bil, samt at rammen har samme farve.  Din autoradio sidder trods alt lige midt i instrumentbordet i de fleste biler, 

Det næste man kan kigge på er funktionerne i autoradioen. Mange bilradioer har ting som equalizer, DSP, tidskompensering, faseforskydning og mange andre ting. Men hvor mange af disse har du egentlig brug for? Er det meningen dit bilstereo sæt op skal kunne spille højt og yde et stort lydtryk er ting som tidskompensering og DSP ikke det mest nødvendige.

Ønsker du at tilslutte en bilforstærker til din autoradio skal du kigget på antallet af linieudgange (RCA Stik) Skal du bare have en enkelt forstærker kan et eller to sæt RCA stik være nok. Skal du have flere forstærkere i bilen eller måske en 5 – 6 kanals forstærker vil 3 sæt RCA Stik være en god idé.

Autoradio med bluetooth, når du i din søgen efter en bilradio med bluetooth skal du sørge for at den undersøtter den enhed du ønsker at tilslutte din bilradio inden du køber din autoradio.

Bilradioer med bluetooth er nemt at bruge og virker til alle mobiltelefoner. Med en Bluetooth autoradio kan man lovligt tale i håndfri telefon over deres autoradio. Idag fås de fleste autoradioer med AUX, USB, eller SD-kort her er det vigtigt, du afstemmer dine forventninger til din autoradio, når du er igang med din søgen efter den autoradio der passer netop dine behov.

Find dine dele

Din bil