Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Blow off ventil Ford Focus RS MK3 & Vauxhall Adam, Astra, Corsa og mere

VARENUMMER: FMDVCS14A

SKU
FMDVCS14A
Views: 0
1.499,00 kr

-

Produkt beskrivelse

Vi anbefaler at  servicere  din ventil hvert 3. år eller 30.000 km, alt efter hvad der kommer først

Dette er en bypassventil med stempeldesign, der er en direkte erstatning for den originale montering. Denne ventil giver længere levetid end membranventilerne (OEM), men drager også fordel af dens evne til at blive udstyret med forskellige fjedre, når ladetrykket er øget eller motoren er blevet modificeret.

Bemærk venligst, at hvis dit køretøj har ventilvisningen i figur 1, vil denne ventil passe til din applikation, men ventilen vist i figur 2 vil ikke være kompatibel med Forge-ventilen. Vi har set denne ændring på køretøjer, der er produceret efter 2016, så sørg for at tjekke det, før du køber din Forge-ventil.

*For at undgå muligheden for en P0101-fejlkode skal ECM omprogrammeres med en melodi, der er optimeret til atmosfærisk udledning.

 

I æsken:
1 x FMDVCS14A ventil
1 x opgraderet gul fjeder
1 x Forge Sticker

Kompatible køretøjer:
 
Chevrolet
Ford
Opel
 
 
Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.