Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Blow off ventil Hyundai og Honda Civic

VARENUMMER: FMDVHGA

SKU
FMDVHGA
Views: 0
1.099,00 kr

-

Produkt beskrivelse

Vi anbefaler at  servicere  din ventil hvert 3. år eller 30.000 km, alt efter hvad der kommer først

Blow off ventil til Hyundai Genesis Sonata og Kia Sportage og Optima.

Forge direkte udskiftningsventilen er designet til at være en mere holdbar og præstationsorienteret ventil end OEM-enheden. OEM-ventilen er velegnet til lagerforstærkningsniveauer i en periode, men når ladetrykket er hævet, og efter længere tids brug, vil lagerventilen ikke længere være tilstrækkelig. At hæve køretøjets boost-output vil have en række effekter på OEM-ventilen. Først og fremmest vil det ekstra ladetryk hurtigt overstige OEM-fjederens kapacitet til at holde ventilen lukket under højere boost-niveauer. Da du ikke kan ændre fjedrene i OEM-ventilen, kan den ikke justeres til højere boost-niveauer. For det andet vil den ekstra varme, der genereres af det øgede boost, hurtigt forringe OEM-gummiventilmembranen, som også vil miste styrke ved gentagne svingninger.

Forge-ventilen bruger fuld billet aluminiumskonstruktion og Viton silikone-o-ringe, der vil modstå de højeste boost-niveauer og gentagen misbrug. Den kan også indstilles til forskellige boost-niveauer med det medfølgende fjedertuning-sæt. Hvis der nogensinde er et problem med ventilen, såsom en revet o-ring, er erstatninger gratis tilgængelige, og ventilen er fuldt genopbyggelig.

Da Genesis Coupe 2.0T ikke bruger en MAF (masseluftstrøm)-sensor, er der ingen grund til, at det resterende boosttryk ved gashåndtagsløftning ikke kan udluftes til atmosfæren, som med denne ventil. Motorstyringen måler ikke luftmængden, der kommer ind i motoren, så dette resttryk kan udtømmes uden nogen negativ indvirkning på køretøjets ydeevne eller køreevne. Derudover er ventilen åben ved tomgang eller vakuumtilstand en normal hændelse og er ikke tegn på en utæt ventil. Hvis indsugningsmanifolden er i vakuum, selv under hastighed, kan ventilen være åben. OEM-ventilen fungerer på samme måde, men den er bare ikke synlig/hørbar, fordi den recirkulerer i stedet for udluftet til atmosfæren.

 

I æsken:
1 x FMDVHGA ventil
1 x opgraderet gul fjeder
1 x opgraderet blå fjeder
3 x M6 x 16 sokkelhættebolte
3 x M6 almindelige skiver
3 x M6 fjederskiver
1 x Forge Sticker

 

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.