Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Blow Off Ventil og Kit til Mini og Peugeot

VARENUMMER: FMDVR60A

SKU
FMDVR60A
Views: 0
1.999,00 kr

-

Produktbeskrivelse

Vi anbefaler at  servicere  din ventil hvert 3. år eller 20.000 miles, alt efter hvad der kommer først

Vores blow off ventil er designet specifikt til Mini/Peugeot N18-motorer, inklusive Mini Cooper S 2011-og frem, Mini JCW Cooper S 2013-og fremefter, Mini R58 Coupe 2012-og fremefter, Peugeot 208 GTi sent 2012-og fremefter, Peugeot 308 GTI RCZ THP 156 & 200, 2011-og fremefter. Dette produkt anbefales enten, hvor ladetrykket er blevet øget med en ECU-softwareopgradering, til dem, der ønsker en høj afblæsningslyd, eller blot som en løsning på de mange fejl, der er opstået.

Den mest almindelige klage på OEM-magnetventilen er en delt membran, der forhindrer ventilen i at åbne helt eller slet ikke. Dette resulterer ikke altid i en kontrollampe for motoren, da ventilen stadig kan blæses åben af ​​ladetrykket. Vi har set mange ventiler med dette problem.


 

Det andet problem er, at membranholderringen er lavet af meget tynd plast, der bliver skør med varmecyklusser og olieforurening og til sidst svigter. Dette forhindrer membranen i at tætne med de samme problemer som nævnt ovenfor. Denne særlige fejl resulterer også i, at ventilen falder fra hinanden ved fjernelse fra turboen, selvom i ekstreme tilfælde kan plastikstykker trænge ind i turboen og ødelægge den. 


 

 

Vores alternativ er en fuldt udviklet løsning, der både tilbyder væsentligt forbedret pålidelighed. Vores ventil er stempelbaseret, uden at membranen fejler, og af al aluminiumskonstruktion erstatter den den originale enhed med en tryk/vakuumbetjent stempelventil, der stadig også bevarer den ønskede OEM ECU-kontrol over ventilaktivering. Ventilen har været bevist på VAG-scenen i mange år. Fjederen er udskiftelig til forskellige niveauer af boost, og solenoiden er plug and play med ledningsnettet, som medfølger - som med alle Forge produkter er denne ventil garanteret for livet!

  • Billetkonstruktion af aluminium i rumfartskvalitet
  • Ingen fejlkoder og ingen tjek motorlys
  • Fuld vejledning og alle nødvendige dele til installation inkluderet
  • Fremstillet i Storbritannien
  • Livstidsgaranti

For den recirkulerende version, se venligst FMDVR60R  - ikke sikker på, hvilken ventil der passer til dit køretøj? Kontakt os

I æsken:
1 x FMDVR60A-ventil
1 x ledningsnet
1 x magnet, beslag og skruer
1 x 2000 mm Længde på 4 mm Vac-slange
1 x aluminiumsafstandsstykke
1 x M6 x 30 sekskantbolt 

1 x M6-skive 1 x M6
nylokmøtrik 

1 x opgraderet rød fjeder 

10 x kabelbindere 1 x 5 mm T-stykke 

1 x Forge nøglering og klistermærke
⭐ Fantastisk produkt af høj kvalitet. Glem ikke at tjekke nu og da for at se, om det trænger til rengøring og nyt glidecreme. Lige ved ventilservicesættet Forge sælger, og du er klar til at gå! ⭐

 

Mini
Peugeot
 
 

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.

 
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.