Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Eibach Fjeder

Hvem er Eibach

I mere end 60 år har virksomheden Eibach stået for kvalitet og innovation i fremstillingen af fjedre. 
Eibach hører blandt de bedste i verden i produktion og udvikling af fjeder og undervognsteknik. 
Eibach produceret under ISO / TS 16.849 standard.

Inden for tuning branchen, har virksomheden Eibach derfor hurtigt skabt sig et navn og har især ved fremstilling af fjedre og sænkningssæt et fremragende ry. 
Eibach opererer i over 80 lande og sådan kan de give vores tuning-venner i USA, Kina, Japan, England, Sydafrika og Australien en unik køreoplevelse gennem sine kvalitets fjeder og andre produkter. 
Sænknings fjedre giver køretøjet et lavere tyngdepunktet, dette reducere neddyppet af bilen når du bremser og reducere at bilens næse løfter sig under acceleration. Desuden mindsker et sænkningssæt krængning i sving. 
Alle disse fordele ved sænknings fjedre gør det til en uundværlig del af enhver sports undervogn. 

Det er derfor ikke overraskende, at kendte bilproducenter som Audi, eller endda alle Formel 1 teams samt NASCAR, CART, World Rally Championship og World Touring Car Championship at de ikke kan undvære sports undervogne eller looked ved en sænket bil. Eibach er blandt de førende på markedet inden for dette og er altid opsat på at sænkningsfjedre er optimeret for at sikre det bedst mulige resultat med hensyn til udseende og kørekomfort. 
Det er grunden til at mange løbsserier stoler på fjedrene fra Eibach, dette gjorde at selskabet i sidste ende er blevet en international markedsleder inden for sin branche.

Eibach Pro-Kit

Verden over er Sports Fjederne der er i Pro-Kit, det bedst sælgende sænkningssæt. Eibach Pro-kit giver bilen et sporty look og også sikre de køreegenskaber i høj kvalitet. 
Fjedrene giver således en særlig køreglæde, men man er altid garantere en sikker kørsel.


Eibach Sportline

Eibach Sportline fjedersystem giver biler en god præstation på vejen. Disse sænkningssæt tillade en sænkning af bilen med 50 mm,
hvilket resulterer i endnu højere niveauer af ydeevne, men også et meget aggressiv udseende på  bilen kan opnås. 
Derfor er Eibach Sportline fjedre system et most for tuning/stylings biler. 

Extremecarparts mening om Eibach

Hos Extremecarparts mener vi at Eibach er blandt de bedste i verden til at producere sænkningsfjeder, de producere fjeder i top kvalitet.
Extremecarparts fik øjnene op for Eibachs egenskaber for mange år tilbage og vi er sikker at disse fjeder også kan blive et kæmpe hit hos vores kunder.
Vores opfattelse af Einbach er at de ikke går ned i kvalitet og holder den høje standart for at sikre at deres kunder den bedste oplevelse når de køber deres produkter.