Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Hi-Flow, Carbon Fiber Airbox til Audi C7 RS6/RS7 og S6/S7

SKU
FMINDK9
Views: 0
14.749,00 kr

Produktkode:FMINDK9

Produktbeskrivelse

Forge Motorsport er begejstrede for at lancere vores RS6 Carbon Fiber Air Box, et andet overlegent produkt, der udgives i vores 'Hi-Flow'-sortiment.

Med dette unikke slanke design kan du forvente at se et kulfiberhus, der flyder smukt langs motorrummet, hvilket giver dig flere hestekræfter og drejningsmoment, og forhåbentlig en påskønnelse for den omhu og tid, der er gået i produktionen.  

  • Kulfiberdelene blev skabt ud fra en form, der blev håndbehandlet og raffineret af en af ​​vores mange dygtige håndværkere på Forge Motorsport HQ i Gloucestershire, England.  
  • De glatte, flydende kanter blev skabt af skum af militærkvalitet.  
  • Stikket blev færdiggjort, og der blev taget en 3D-scanning, så vi kunne starte den lange proces med at udvikle billetværktøjet til fremstilling.

Da den første kulfiberprøve var udviklet, monterede vi indsugningen på Audis udviklingskøretøj til strenge tests. Et par små ændringer blev foretaget for at sikre, at vi giver vores kunder den bedst mulige tilpasning og ydeevne.

Da designprocessen var fuldført, ønskede vi at være sikre på, at vi leverede det bedste kvalitetsprodukt, vi kunne, og efter det omfattende design og udvikling af dette indtag, fik vi en af ​​verdens førende kulfiberproducenter, hvis produkter spænder fra F1 aero, Carrosserier i kulfiber og flyvinger!  

  • I stedet for at bruge et vakuum (også kendt som flydende infusion) til at trække harpiksen gennem formen og derefter trække den rå kulfiberklud til formen, bruges en teknik kendt som Autoclave i fremstillingen af ​​dette smukt designede produkt. Dette involverer brug af op til 10 bar tryk, der blæses ind i en 100% billetform for at tvinge materialet ud. Dette høje tryk sikrer, at kulfiberen er i fuld kontakt med formens overflade.  
  • Sørg derfor for, at vævningen er stram, solid og stærk; denne proces vil også sikre, at der ikke er ufuldkommenheder i produktet.
  • Formen opvarmes derefter for at hærde harpiksen, hvilket igen giver en trækstyrke op til 8 x stærkere end blødt stål, men på en brøkdel af vægten.

Alle Forge Motorsport-slangerne, der leveres i dette Hi-Flow-indtag, er designet med 4 lag lag.  

I udviklingen af ​​dette indtag skabte vi også vores egne tilpassede forme til Forge silikoneslangerne. Dette giver mulighed for let montering og overgang af flow gennem luftkassens indvendige overflade.

  • Konstruktionen af ​​silikonen er blevet konstrueret til at overstige OEM-fittings og vil forbedre enhver motorrum, både teknisk og æstetisk.
  • De rustfrit stålklemmer, vi leverer, overstiger i høj grad OEM plastikklemmerne. Det let justerbare sekskantede hoved på dem giver nøjagtig placering og nem montering.  

Efter at have brugt så meget tid på kulstof- og silikoneudviklingen vendte vi os så til et lige så vigtigt aspekt af filtrering. Vi engagerede vores partnere og eksperter i Filtration Control, Pipercross .  

Med over 25 års erfaring på både hjemmemarkedet og motorsportsmarkedet anbefalede de et flerlags skumkonstruktionsfilter, disse filtre fungerer perfekt i vores 'Hi-Flow'-sortiment. Det medfølgende store filter flyder 30 % mere luft end stamfilteret og passer godt ind i huset.  

Alternativt kan du vælge vores Forge Motorsport-designede plisserede filter, som er fremragende på trin 2-tunede biler, som du kan se på dyno-arket, der producerer over 600 hk

 

Et helt standard køretøj blev indkøbt til den endelige dyno-test.

Forge High Flow luftkassen producerede en imponerende stigning på 12 hk og 20 ftlb!

Dette kan ses i dynografen nedenfor, hvor den blå farve repræsenterer RS6 med et standardindtag, og den røde repræsenterer det samme køretøj med vores Forge Motorsport 'Hi-Flow' indtag. 

Etape 2 biler.

Efter vores indledende test på en standardbil ændrede vi designet af airboxen, så den passer til køretøjer med en meget høj tilstand af tune.

Derfor tilbyder vi valget mellem et skumfilter eller et plisseret filter, afhængigt af hvilken melodi du har.

Vi anbefaler vores Forge Motorsport plisséfilter til et trin 2-tunet køretøj.

Testen blev udført på en uafhængig dyno på en velkendt Audi performance specialist bil og blev sat ryg mod ryg mod standard airbox med et performance luftfilter installeret.

Forge-luftboksen fortsatte med at yde enestående og gav meget gode gevinster ved over 700BHP.

Resultaterne taler for sig selv med en 12BHP gevinst og 24lbft drejningsmoment i hele omdrejningsområdet, hvilket resulterer i 727BHP og 679lbft.

I kassen:

x1 Forge Motorsport Hi-Flow, kulfiberindtagsomgivelse
x1 Pipercross luftfilter eller trin 2 Forge Motorsport plisseret filter
x1 Meguiar's Premium Gold Class flydende vokspose og Forge Motorsport mikrofiberklud
x1 silikoneslange (tilslutning af luftboksen) x2 silikonekoblinger til Audi RS6/RS6 x2 Silikonekoblinger til Audi S6/S7
x1 USB med både video og skriftlig monteringsvejledning.  

Dette Forge Motorsport-produkt er stolt udviklet til ydeevne i Storbritannien.  

*Bemærk venligst - Pipercross-filteret er udelukket fra Forges livstidsgaranti*

Se venligst vores video om, hvordan du monterer et luftfilter uden at beskadige det.

Bemærk: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres.

Kompatible køretøjer:

 
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.