Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Hyundai i30N MK3.5 (Facelift) Oliekøler

VARENUMMER: FMOC13

SKU
FMOC13
Views: 0
5.079,00 kr
-

Produkt beskrivelse

 

Udviklet fra vores direkte involvering med BTCC og succes med den tidligere generation I30N, er Forge Motorsport stolte af at frigive et oliekølersæt til Hyundai i30N MK3.5. Denne oliekøler-radiator er løftet direkte fra vores motorsportsafdeling, så vi ved, at denne komponent yder ekstremt godt, såvel som kernen er hård og holdbar konstruktion. Næste trin var at designe et sæt med denne kerne, som passer perfekt til i30N Mk3.5 - resultatet er et skræddersyet oliekølersæt med ægte motorsportsudvikling bag sig.

 

I løbet af vores tid med at udvikle nye produkter til anden generation i30N fandt vi et betydeligt gulv med køretøjet, især når det var tunet. Olietemperaturer kan stige til farlige niveauer, når du er på sporet, eller når der køres hårdt i varmere klimaer . De stigende olietemperaturer ændrer viskositeten, hvilket potentielt fortynder olien, dette vil kun resultere i ét resultat, en reduktion af tilstrækkelig smøring af din motors interne komponenter. Derfor er FMOC13 et must have-produkt for den ivrige chauffør. Placeringen af ​​oliekøleren foran på køretøjets kølergrill giver mulighed for overlegen luftstrøm. Under vores udvikling af dette produkt har vi set olietemperaturer reduceret betydeligt.

 

I modsætning til mange oliekølersæt holder FMOC13 fabriksolie til vandkøler på plads. Dette fordobler i det væsentlige din motors oliekøling. Dette nye produkt må ikke forveksles med en universal oliekøler. FMOC13 har et laserskåret aluminiumsbeslag, som giver perfekt tilpasning til i30N-styrebøjlen og har en indbygget sidekanal, som leder luftstrømmen gennem kernen.

Fremstillet i Gloucester UK, FMOC13 er lavet til den højeste standard og er understøttet af Forge Motorsports livstidsgaranti . Den fås i rå finish eller sort pulverlak-finish for det mere skjulte look.

 

Sættet kommer med følgende:

1x Forge aluminiumsandwichplade
1x twin-pass oliekøler 
4x M6x20 fastgørelseselementer
4x M6 skiver
2x 
olieslanger 4x M6 Gummi Riv møtrikker
1X M20x1,5 adapter

1X vejrliste
Alle nødvendige fastgørelser 

Hyundai

 

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.

Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.