Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Hyundai i30N og Veloster N Gearknop

VARENUMMER: FMGK1

SKU
FMGK1
Views: 0
1.079,00 kr
-

Produkt beskrivelse

Den nye FMGK1 er designet og bearbejdet specifikt til at passe til Hyundai i30N/Veloster N, denne skifteknap er et resultat af omfattende udvikling. Aluminiumsstykket, der er valgt til dette projekt, er bearbejdet her på Forge HQ, i Gloucestershire UK.

Dens form, som et stempelhoved, kombinerer funktionalitet og design og ligger perfekt i hånden til de korte præcise skift.

Mange måneders test og mange forskellige prototypeeksempler er blevet lavet for at finde den perfekte vægtede skifteknap; vi har nu skabt den perfekte skræddersyede Hyundai skifteknap.

Ikke at forveksle med universaltilpassede skiftegreb, dette er en direkte erstatning for OE-udstyret, som har været en fuldt udviklet løsning til at forbedre din generelle køreoplevelse af dit Hyundai N-køretøj.

Vigtigste fordele

  • Skræddersyet design til at forbedre interiøret.
  • Optimeret form for komfort og greb.
  • Perfekt vægtning til glat gearskift.

Fås i børstet, anodiseret sort og anodiseret rød finish.

Vores produkter er pakket med højdensitetsskum for at sikre, at de bliver leveret til din dør i perfekt stand.

Designet er skabt til at afspejle N-stilen og vil se strålende ud i din bil.

Knop vægt

176,4 gram eller 6,22 ounce

 

https://youtu.be/YVkjAnky-e4

 

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.

Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.