Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Hyundai i30N/Veloster N Carbon Fiber motordæksel

VARENUMMER: FMEC1

SKU
FMEC1
Views: 0
4.500,00 kr
-

Produkt beskrivelse

Forge Motorsport er glade for at kunne præsentere vores kulfibermotordæksel til Hyundai i30N.

Fremstillet ved en autoklaveproces ved hjælp af et vakuum (også kendt som flydende infusion) til at trække harpiksen gennem formen og derefter trække den rå kulfiberklud til formen. Dette involverer brug af op til 10BAR tryk, der blæses ind i en 100% billetform for at tvinge materialet ud. Denne høje mængde tryk sikrer, at kulfiberen er fuldstændig i kontakt med overfladen af ​​formen, og sørger derfor for, at vævningen er tæt, solid og stærk; denne proces vil også sikre, at der ikke er ufuldkommenheder i produktet.

Motoroliedækslet vil flytte perfekt, eller du kan opgradere til CNC billet Forge oliedæksel

  • Designet til at placere i OEM fabriksposition
  • Passer perfekt til Forge- indtaget
  • Færdig i højkvalitets klarlak for at sikre UV-beskyttelse og ekstra holdbarhed

I æsken:
1 x Forge Motorsport Hyundai i30N Carbon Engine Cover
1 x Forge Motorsport Micro Fiber Bag
1 x Meguiar's Care Pouch
1 x Forge Motorsport  Decal

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.

Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.