Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Hyundai i30N/Veloster N Kølerslangesæt

VARENUMMER: FMKC023

SKU
FMKC023
Views: 0
1.299,00 kr

-

Produktbeskrivelse

 

Til i30N facelift DCT vil der være én slange, der ikke passer – dette er kendt som den nedre radiatorslange. På billedet ovenfor er dette den længste slange placeret i midten. Vi har ikke bekræftet monteringen af ​​dette sæt på den manuelle version af i30N Mk3.5 facelift.

Et sæt på seks kølevæskeslanger til både Hyundai i30n og Veloster N, som erstatter seks af OEM gummislangerne i kølevæskesystemet. 

Forge har designet disse silikoneslanger til at modstå tryk, der kan opleves på tunede og ombyggede motorer. De vil længe overleve de originale slanger, og med vores begrænsede livstidsgaranti på alle Forge-produkter kan du være sikker på, at disse slanger ikke svigter dig.

Komplet med alle nødvendige slangeklemmer. Fås i rød, blå eller sort - Vælg venligst dit valg i mulighederne ovenfor ved bestilling.

Vi anbefaler, at du giver dig selv en time til to timer til at installere alle slangerne, husk at du bliver nødt til at tømme din kølevæske for at passe disse, så sørg for at have en bakke til at opfange al kølevæsken.

Hvis du installerer dette produkt på Mk3.5 facelift DCT-versionen, passer den cirklede slange ikke.

 

Hyundai

 

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.

 
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.