Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Induktionssæt til Fiat 500/595/695

VARENUMMER: FMINDF500

SKU
FMINDF500
Views: 0
3.349,00 kr

-

Produkt beskrivelse

Højdepunkter:

  • Komplet sæt og instruktioner for nem installation
  • Højt flowindtag i kulfiberhus
  • Håndlavet aluminiumsrør
  • Maksimerer densitetsladning af kold luft for øget ydeevne (8bhp)
  • Æstetisk tiltalende design

Dette sæt til Fiat 500/595/695 kommer med alt hvad du behøver til installationen. Den bruger en kulfiberbeholder til at rumme et af vores højflow-luftfiltre. Aluminiumskomponenterne er håndlavede i vores britiske hovedkvarter. 

 

Den kolde lufttilførsel trækkes ind fra ventilpanelet, dette maksimerer tæthedsladningen af ​​luft, der kommer ind i turboindtaget. Denne kombination af temperatur og tæthed gav os en stigning på 8 hk på vores testbiler samt en utrolig induktionsstøj. Det vil give et smil på læben, ikke kun når du mærker strømmen vinder, men også når du åbner motorhjelmen og ser dette smukke produkt sidde i din motorrum. 

Vores indsugnings-/induktionssæt er en fantastisk og effektiv opgradering til dit køretøj. Dette indtag kommer med et kulfiberhus. For at sikre, at vi leverer de bedste kvalitetsprodukter, vi kan, og efter det omfattende design og udvikling af vores indtagssortiment, benytter vi os af en af ​​verdens førende kulfiberproducenter, hvis produkter spænder fra F1 aero, kulfiberbilkarosserier og fly vinger!

Vores indtag maksimerer densitetsladningen af ​​kold luft for øget ydeevne , samt giver en fantastisk lyd og forbedrer æstetikken i din motorrum. Når det kommer til filtreringsdelen af ​​indtagene, nytter det ikke noget at skabe et så effektivt system, så det så bliver begrænset af OEM-slangen og filteret. Derfor engagerer vi for filtrene en af ​​vores partnere og eksperter i filtreringskontrol,  Pipercross  eller  RamAir ! 

Ekstra dele såsom aluminiumsrør er håndlavede og polerede, og slangerne er fluorsilikone for maksimal levetid. 

 

⭐ Strålende sæt, fantastisk selskab ⭐

⭐ Dette er et fantastisk sæt! Ankom meget hurtigt og var super nem at installere. Giver en fantastisk induktionslyd og ser virkelig lækker ud i motorrummet ⭐

 

Bemærk venligst: Dette filter passer IKKE til 2012-on Multiair-motoren

MÅ IKKE OVERSTRAMME
Når du monterer filteret på dets modstykke, skal du sørge for, at du ikke overstrammer slangeklemmen, der forbinder dem. Hvis du gør det, kan det resultere i, at delen bliver knust, hvilket kan føre til monterings- og/eller ydeevneproblemer. Den anbefalede momentindstilling for denne slangeklemme er 2-2,4Nm

 

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.