Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Intercooler Hyundai i30N Mk3.5 Facelift

VARENUMMER: FMOC13-1

SKU
FMOC13-1
Views: 0
5.699,00 kr
-

Produkt beskrivelse

 

Efter succesen med vores FMINT15 til Hyundai MK3 i30N var det kun indlysende, at vi skulle videreudvikle ansigtsløftningen MK3.5, med kun et par mindre designjusteringer er vores plug and play-løsning nu tilgængelig for den seneste af Hyundais revision. Med Hyundai, der omudvikler turboladeren til at køre mere boost og et større flow end den forrige generation, er der endnu større grund til at erstatte mere restriktive OEM intercooler med den større Forge Motorsport-vare, baseret på en trin 2 ECU-kalibrering og udstyret med Forge-indtaget ( FMINDK28 ) og turboindløbsadapter ( FMTIA10 ) fungerede den nye intercooler som forventet,

Som du kan se fra dyno-resultaterne nedenfor, blev effekten øget fra 358 hk med standard intercooler og indsugning til 381,2 hk og 371,4 LB/FT drejningsmoment med Forge Motorsport-delene installeret.

 

Forge intercooleren hjælper med at holde IATS på et sikkert niveau og forhindrer ecu'en i at trække motorens timing ud, hvilket resulterer i et tab af kraft. Hvis du bruger en i30N til hurtig vej eller har en højtydende melodi i et varmt klima, er dette produkt vigtigt. Ved at bruge vores brancheførende stang- og pladedesign sammen med Solidworks CAD og flowsimuleringsdesign (Computational Fluid Dynamics - CFD) til at udvikle vores højflowstøbte endetanke, har turboside-endetankene en intern skillevæg for at sikre, at hele volumen af ​​den trinformede kerne udnyttes . 

Bar- og pladekernen har over 129 % mere volumen og en stigning i frontoverfladearealet med over 71 % (over lagerkøleren), hvilket betyder, at Forge Motorsport intercooler er den største på markedet i øjeblikket. For at sikre, at vi leverer optimal køleeffektivitet, har udviklingsteamet skabt et fremstillet kanalsystem, der er blevet dygtigt integreret i dette produkts overlegne design.

Indløbs- og udløbsstørrelserne er blevet øget i diameter til 65 mm, hvilket giver en stigning på 27 % mere volumen i forhold til lagerkøleren for at give perfekt flow. Udviklingsteamet tilføjede også et tilpasset hårdt rør, der øgede diameteren med 14 mm til 64 mm - op fra fabrikken 50 mm. Dette erstatter fabriksrøret på den varme side for at sikre, at denne pakke giver dig alt, hvad du behøver for at opnå maksimal ydeevne på høje niveauer af tune. Boostrøret og intercooleren kommer i vores standard sorte teksturerede pulverlak for maksimal levetid.

Under vores omfattende test lod vi bilens varme trække på dynoen, indtil kølerblæserne tændte og slukkede (hvilket giver en indløbstemperatur på omkring 40°C), vi lavede derefter et dynotræk fra dette punkt, ved at gøre dette giver det et mere ensartet resultat og afspejler de virkelige køreforhold mere præcist. Du kan nemt se Forge intercooler afkøles meget hurtigere og leverer et meget større temperaturfald sammenlignet med OEM.

Efter mere end seks træk på dynoen havde vi stadig supersikre IAT'er, og Forge Motorsport intercooler gav resultater på 24°C, hvilket halverede fabrikkens intercooler-indtagstemperaturer fra 48°C. Disse tests fandt sted under relativt kolde forhold med en omgivende dynocelletemperatur på 15°C, hvilket beviser, hvor ineffektiv lagerintercooleren er. I sommermånederne vil standard intercooler sammen med højere indsugningslufttemperaturer have en enorm negativ indflydelse på motorens ydeevne. Under disse forhold vil motorstyringen forsinke tændingen, hvilket resulterer i en lavere drevet motor, når temperaturen stiger, og ECU'en trækker derefter timingen ud for at stoppe detonationen. På et kortlagt køretøj vil resultaterne være endnu mere skadelige og kan føre til mulig for tidligt slid på motoren.

Denne intercooler kombineret med vores indtag og en kvalitetseftermarkeds-cat back-udstødning med fabrikssoftware vil give dig uovertrufne niveauer af ydeevne. De endelige testresultater var meget bemærkelsesværdige - Forge Motorsport intercooler halverede ikke kun IATS, den øgede også både kraft og drejningsmoment markant i forhold til Hyundais påståede tal på 275 hk og 278 lb.ft drejningsmoment, hvilket gav ekstremt imponerende 307 hk og 347 lb.ft.

Forge Motorsport frontmonterede intercooler har al den nødvendige hardware til at installere sættet på cirka 2,5 timer afhængigt af kompetence og tilgængelige værktøjer.

 

 

Hyundai

 

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.

Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.