Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Ladekøler til Toyota Supra A90 og BMW G20/G21

VARENUMMER: FMCCRAD12

SKU
FMCCRAD12
Views: 0
9.199,00 kr

-

Produkt beskrivelse

Med moderne eftermarkeds ECU-tuning presser kraftfulde motorer hårdere. Under visse forhold vil køretøjet risikere at modtage utilstrækkeligt afkølet luft, hvilket påvirker motorens effektivitet og i sidste ende miste kraft.

Med dette i tankerne er Forge stolte af at frigive endnu en PolarCooler som det første hjælpekølesystem til BMW B58-motoren, der findes i A90 Supra. Efter omfattende test på vejen og dyno, der arbejder med 3 forskellige stilarter af vandkerner med forskellige finpitch-konfigurationer, er vi stolte af at præsentere det ultimative inden for frontale vandkølingsløsninger.

Hvis du er en ivrig modifikator og ønsker at skubbe grænserne for din A90, er denne ladekøler et must. Med 177 % stigning i volumen vil ejere af varmt klima helt sikkert sætte pris på den udvikling, der er gået ind i dette produkt, hvilket resulterer i sikrere IAT'er (indsugningslufttemperaturer) i længere tid, hvilket betyder, at det tager længere tid for standard ECU'en at reducere tændingstidspunktet, hvilket vil skabe strømtab. Med Forge PolarCooler resulterer det i mere kraft i længere tid med ro i sindet til track day-sessioner. 

PolarCooler fås i enten en pulverlakeret satin sort finish eller motorsport rålegering.


 


 

 Den unikt udviklede Forge PolarCooler har:

  • En stigning på over 170 % ekstra kapacitet ved hjælp af en 18 fpi (finner pr. tomme) jalousi superteknologisk kølekerne for maksimal køling.
  • PolarCooler erstatter OEM chargecooler radiator.
  • Denne ladekøler er designet med tredobbelt vandgennemstrømning for at sikre, at hele overfladearealet af kernen bliver udnyttet, hvilket betyder maksimal køleeffektivitet.
  • Dette unikke design har gjort det muligt at sænke indløbstemperaturerne med 20°C (68°F) i 3 ryg mod ryg løb på dynoen.
  • Forge PolarCooler placeres i OEM-positionen og leveres med anti-korrosions sort pulverlak på de håndfremstillede endetanke og kerne eller motorsport rålegering
  • En reduktion af kølevandets temperatur er direkte sidestillet med en forbedret køleydelse af den ladede luft.
  • Med en stigning i mængden af ​​vand, der introduceres til kølesystemet, kan de termiske temperaturer holdes på et meget reduceret niveau over en længere periode, hvilket sikrer større ydeevne og effektivitet, hvilket igen er perfekt for din hurtige vej- og baneentusiast. Forge-køleren har en volumen på 23 liter sammenlignet med OEM'en på kun 8,3 liter.

Dimensions:
OEM:
500mm x 615mm x 27mm  (8.3l)

Forge Polarcooler:
480mm x 600mm x 80mm  (23l)

Dette produkt er designet, udviklet og fremstillet udelukkende i Storbritannien og er dækket af vores verdensomspændende livstidsgaranti. Vi anslår, at det vil tage omkring 4-5 timer at fuldføre installationen af ​​dette produkt.

Kompatible køretøjer:
 
Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.