Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Mitsubishi Eclipse Generation 1 Blow Off Ventil

VARENUMMER: FMDVECL101

SKU
FMDVECL101
Views: 0
1.649,00 kr

-

Produktbeskrivelse

Vi anbefaler at  servicere  din ventil hvert 3. år eller 20.000 miles, alt efter hvad der kommer først

 

Fremstillet af billet aluminium, denne atmosfæriske afledningsventil dumper ladeluften til atmosfæren og skaber den "Whoosh"-lyd, der oftest forbindes med rallybiler, når gashåndtaget løftes. Dette øger både hurtigere gasrespons og højere spændebelastning for at opretholde ladetrykket mere pålideligt. Fås kun i poleret. Atmosfæriske ventiler med to stempel og ventiltilpasningssæt.

Alle Forge Motorsport Dual-Piston atmosfæriske ventiler er designet og bygget med den hensigt at udlufte 100 % af den resterende ladeluft i dit tvungne induktionssystem til atmosfæren ved gashåndtaget. Selvom vi har inkorporeret mange elementer i designet af Dual-Piston ventilerne for at hjælpe med deres kompatibilitet med køretøjer udstyret med masseluftstrømssensor, kan vi ikke altid garantere, at hver enkelt persons applikation vil være kompatibel med en ventil, der udlufter ladeluften ind i stemning.

Forge Motorsport eller nogen af ​​dets autoriserede distributører kan påtage sig ethvert ansvar for eventuelle negative virkninger som følge af installationen af ​​denne ventil på et køretøj, hvis motorstyringssystem, uanset om det er fabriks- eller eftermarked, ikke er i stand til at kompensere for tabet af målt luft gennem en udluftnings-til-atmosfære-ventil som denne.

 

I æsken:
1 x FMDVECL101 ventil
1 x opgraderet blå fjeder
1 x opgraderet rød fjeder
1 x 28 mm blankprop
1 x 40 mm slangeklemmer
1 x Forge Sticker

Hvis du har brug for yderligere hjælp, så kontakt os

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.

 
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.