Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Olieopsamler Toyota Supra Mk5 (A90) & BMW Z4 (B58)

VARENUMMER: FMCT6

SKU
FMCT6
Views: 0
4.099,00 kr

-

Produkt beskrivelse

Dette olieopsamlingstanksæt er til Toyota Supra A90 og BMW Z4 med BMW B58-motoren, udviklet af vores interne udviklingsteam. Ikke alene er den smukt designet, den er skabt til at fange den maksimale mængde af skadelige forurenende stoffer, herunder olieaflejringer, ubrugte brændstofdampe og fugt, som alle normalt ville komme tilbage til motorens indløb.

Når B58-motoren er tunet, kan der opstå kraftigt blæst, hvilket resulterer i dårlig vejrtrækning, vores specielt designede opsamlingsbeholdersystem og omfattende test har bevist vores olieopsamlingstanksæts evne til effektivt at reducere slam og kulstofopbygning, hvilket igen gør det muligt for motoren både at ånde og yde mere effektivt. Det kan derfor ses som et ægte præstationsfremmende produkt, og et vi anbefaler, især hvis du planlægger mere avanceret power tuning på et senere tidspunkt.

Med også æstetik i tankerne har vores fangdåse beslaget indbygget i fangdåsens låg og er placeret bag fabrikkens airbox-varmeskjold, hvilket betyder, at denne vigtige komponent stadig kan opbevares in situ.

Opsamlingstanken på 0,4 l (400cc) kan prale af en række funktioner, der er beregnet til at gøre den både nem at kontrollere og nem at dræne, inklusive en oliepind til niveauinspektion.

Designet af udluftningsadapteren og fangdåsen blev dannet ved hjælp af den nyeste 3D solidworks-software og konstrueret til en komplet plug and play-løsning uden skæring eller ændring af originale komponenter, hvilket betyder, at køretøjet kan vende tilbage til lageret på knap en time.

Sættets design er også blevet nøje overvejet, deraf dets inderrør, som er konstrueret af antistatisk glat brændstofresistent nitrilgummi. Dette er parret med et ydre dæksel lavet af forstærket rustfrit ståltrådsfletning (en Forge-specialitet), specifikt en delvis indre fletning og en ydre fletning med fuld dækning. Vi udviklede dette komplekse arrangement for at tanken skal være modstandsdygtig over for både trykudvidelse og vakuumkollaps, og også for at sætte sættet i stand til at fungere inden for et klart defineret temperaturområde – 54°C til +150°C (-65°F til 300°F)

Endelig inkluderer dette sæt bearbejdede billetfittings, der er anodiseret sort for at danne et OEM-lignende produkt, når det er installeret.

Kompatible køretøjer:
 
BMW
Toyota
 
Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.