Undervogn

Vi tilbyder et stort udvalg af undervogne fra bla. AP - Eibach - G:A:S - KW - H&R - Tuningart - TATeknik - Vogtland mm. Vi tilbyder alt fra billige Gevindundervogne til Super Higtech kvalitet fra KW og H&R. Spør os endelig til råds, vi er her for at hjælpe dig. Vi kan også montere Sænkningsfjedre, Sportsundervogne, Gevindundervogne & Luftundervogne. Vores billige Gevindundervogne er TÜV godkendt så din bil kan gå igennem et dansk bilsyn. Det er enkelt og nem og shoppe Fjedre, Sportsundervogn, Luftundervogn eller (billig) gevindundervogn på extremecarparts.dk vi sender ud i hele DK til samme fragtpris.  Er du fra Sverrige, Norge kan vi sender AP  - Eibach - KW - H&R til samme fragt pris som i DK

AP Gevindundervogne

Billige Gevindundervogne

G.A.S Luftundervogne

AP-FJEDRE

Hvis det ikke må koste det store, dine støddæmpere er relativt nye og du ikke vil sænke bilen mere end 40mm,

får du med AP-sænkningsfjedre en kvalitetsløsning til små penge.

 

 • Det ser godt ud
 • Bilens tyngdepunkt kommer længere ned
 • Fjedrene er TÜV-godkendte

 

AP-SPORTSUNDERVOGNE MED FAST SÆNKNING

Med en AP-sportsundervogn får du sportslige køreegenskaber til fantasipris. Det er en sikker løsning, hvor det slet ikke mere kan betale sig bare at nøjes med fjedrene.

 

 • Det hele passer sammen. Undervognen giver dig derfor  sportsligt-komfortable køreegenskaber, der igen gør det til en fonøjelse at køre bil.
 • Har dine gamle støddæmpere gået mere end 40.000 km, kan det ikke betale sig at beholde de gamle.
 • En komplet undervogn er den sikreste løsning. Er der problemer, er der kun én leverandør at gå til.
 • Undervognen er sportslig, men bevarer alligevel komfort.
 • Sænkning helt ned til 60 mm - også med kileform.
 • Det hele er godkendt af den tyske TÜV.

 

 

AP-GEVINDUNDERVOGNE MED HØJDEJUSTERING (GF)

Går du op i køreegenskaber, kan du nu få en fed, højdejusterbar undervogn til små penge - og samtidig få den tryghed, der ligger i at købe et tysk produkt, som er udviklet af KW, verdens største producent af gevindundervogne.

 

Her får du de køreegenskaber, der gør sving til en fornøjelse - uden at du af den grund får en ulideligt hård undervogn.

 

Den optimale kombination af sport, komfort og tysk tryghed.

 • Høj, tysk kvalitet, udviklet af KW.
 • Solid galvanisering, der sikrer, at gevindet ikke ruster
 • Du bestemmer selv højden - og om du vil have kileform.
 • Godkendt at den tyske TÜV

 

AP-GEVINDUNDERVOGNE - BÅDE MED HØJDEJUSTERING OG HÅRDHEDSJUSTERING (GX)

Nu kan du også få den ultimative hi-tec-løsning fra AP. Ligesom ved professionelle racerbiler, kan du med GX-undervognene både justere højde og hårdhed (rebound).

 

 • Du kan justere i både højden og hårdheden.
 • Tilpas undervognen til dine yndlingsruter
 • Endnu bedre køreegenskaber
 • Indstil undevognen til din personlige kørestil

 

 

 

 

 

 

VARIANT 1

Fantastiske køre-egenskaber og fuldt justerbar i højden. Dæmpningen er optimeret af KW’s ingeniører. Konstrueret i rustfrit stål.

Godkendt sænkning fra 15-95mm.

-----------------

VARIANT 2

Variant 2 er både højdejusterbar og uafhængigt justerbar i hårdheden (træk/ rebound). Giver uanede muligheder og forlænget levetid. Konstrueret i rustfrit stål.

Godkendt sænkning fra 15-95mm.

 

---------

VARIANT 3

Udviklet af KW’s racing-team, og kan ligesom på racerbanerne justeres i højden og i både tryk/bump og træk/rebound.  Konstrueret i rustfrit stål.

Godkendt sænkning fra 15-95mm.

 

-----

STREET COMFORT

Udviklet specielt til dig, der stiller store krav til komfort, og som kører meget. Bevarer maksimal kørekomfort,  samtidig med at den forbedrer køreegenskaberne betydeligt. Både justerbar i højden og i hårdheden. Rustfrit stål. Godkendt sænkning fra 15-95mm.

---------

CLUBSPORT

Beregnet til dig, der både bruger bilen på gaden og på banen. High Performance-fjedre og -støddæmpere, racing-toplejer ,justerbar højde, bump og rebound sikrer dig en uovervindelig fordel på racerbanen. Konstrueret i rustfrit stål.

-----------

HLS

Det sejeste fra KW i 2009: Nu kan du med et tryk på en knap justere din KW op og ned elektronisk. Slut med ødelagte frontspoilere.

--------------

KW - ÅRENES UNDERVOGN

Hvad er der fedt ved at have en gevindundervogn, som du ikke kan justere, fordi det hele er rustet fast efter et par måneder? Nej vel. Det accepterer de ikke på racerbanerne - og  det skal du heller ikke acceptere. Derfor bruger KW rustfrit stål, specielt trapezformet gevind og kunststofskåle, hentet fra racersporten. Så kan du justere din undervogn igen og igen og igen!

 

Og hvad er der fedt ved at have en gevindundervogn, du ikke kan få synet. Det er ikke noget problem med KW-undervognene, der har alle omfattende TÜV-godkendelser - for din sikkerheds skyld.

---------------

VÆLG DET SAMME SOM VINDERNE

 

2 x ETCC-champion (danske Hartmann Racing)

4 x vinder af Nürnburgring 24H

3 x dansk DTC-Champion

Officiel WTCC-partner

--------------------------------

DERFOR GIVER KW DIG

BÅDE SPORT OG KOMFORT!

Dæmpningen i en støddæmper opstår, når støddæmperen trykkes ned i et sving eller ved en ujævnhed i vejen. Så presses olien i dæmperen gennem en lille ventil fra et kammer til et andet, typisk fra et indre rør til et ydre rør (se flere fotos af gennemsigtige støddæmpere på topfaelge.dk).

Jo mindre hullet i ventilen er, jo sværere har olien ved at flyde igennem - og jo hårdere bliver dæmperen.  Det giver bedre kurveegenskaber, men ødelægger komforten og vejgrebet.

 

Ved normale støddæmpere skal du vælge, om du vil have gode kurveegenskaber eller komfort/vejgreb.

 

Men KW kan pga. deres patenterede 2-ventilteknik give dig begge dele på en gang. For ved en kurve er der kun én ventil åben, dvs. støddæmperen er hård og sportslig. Men ved en hurtig påvirkning som på en ujævn vej, åbner der sig et par ekstra ventiler - og så kan olien pludselig flyde lettere. Det giver både komfort - og sikrer, at bilen ikke hopper henover vejen og dermed taber heste.

Find dine dele

Din bil

Varer 1-20 af 6666

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-20 af 6666

Side
pr. side
Faldende orden
© 2022 Extreme Carparts. All Rights Reserved.