Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Sensor monteringsrør Audi, VW, SEAT og Skoda

VARENUMMER: FMMAPT

SKU
FMMAPT
Views: 0
649,00 kr

Produktkode:FMMAPT

Produkt beskrivelse

Dette legeringsrør er forsynet med en legeringsbov til at acceptere MAP-sensorerne, som findes på Audi, VW, SEAT og Skoda (VAG) køretøjer. Huset passer til de større og mindre sensorer ved at bruge den medfølgende størrelsesreduktion.

Den fås i et valg af 60 mm eller 63 mm udvendig diameter og 110 mm eller 240 mm rørlængde. Disse kan vælges i indstillingerne ovenfor.

Dette rør er IKKE en direkte erstatning for et bestemt køretøj, selvom det kan forekomme i en specifik køretøjsliste. Det er for dem, der bygger en specialinstallation.

Kompatible køretøjer:
 
Audi
Seat
Skoda
Volkswagen
 
 
Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.