Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Stempelturboaktuator til Mazdaspeed 3, 6 og CX7

VARENUMMER: FMPACCX7

SKU
FMPACCX7
Views: 0
1.969,00 kr

-

Produktbeskrivelse

 • En erstatningsturboaktuator til Maxda 2.3 fundet i Mazdaspeed 3, 6 og CX7. Ved hjælp af en række tilgængelige fjedre kan denne aktuator indstilles til at passe til dine behov. Sælges komplet med monteringsbeslag.

  Dette produkt er bygget med en forudbestemt aktuatorfjeder, der er egnet til ved eller lidt over fabriksboost-niveauer. Aktuatoren kan efter ønske monteres med en stivere fjeder. Kontakt os venligst direkte angående denne proces. Den er designet og bygget med den hensigt at øge boost-effekten af ​​et turboladet system. Vi kan ikke garantere kompatibilitet med alle applikationer, ej heller evnen til at øge boost-outputtet ud over et niveau, der er inden for de parametre, der er indstillet af motorstyringssystemet for det givne køretøj på installationstidspunktet, uanset om systemet er fabriks- eller eftermarked.

  Forge Motorsport eller nogen af ​​dets autoriserede forhandlere kan påtage sig ethvert ansvar for eventuelle negative virkninger som følge af installation og tuning af dette produkt på et køretøj, hvis motorstyringssystem, uanset om det er fabriks- eller eftermarked, ikke er i stand til at tillade det ønskede niveau af justering. Selvom Forge Motorsport med glæde forsyner dig med en aktuator, der er i stand til at holde boost ud over din fabriksenhed, er vi på ingen måde i stand til at vide eller antyde, at dit køretøjs motor eller relaterede systemer er i stand til at understøtte eller overleve belastningerne fra en sådan forhøjet boost tryk.

  Membranforseglede indvendige dele er standardvalget for dette aktuatorprodukt, men kunderne har nu mulighed for stempelforseglede indvendige dele. Unik for Forge Motorsport tilbyder denne innovation samme ydeevne som membrantypen og lav vedligeholdelse på grund af den slidstærke natur af stempelforseglede ventiler. Kontakt os venligst via e -mail , hvis du har brug for mere information

   

  I æsken:
  1 x FMPACCX7 Aktuator
  1 x Forge Sticker

  Denne aktuator er bygget med en grøn-kodet fjeder som standard. Hvis du har brug for FMPACTUN fjedertuning-sættet, som ses i de tilhørende produkter nedenfor, skal du vælge membran type 2, 049.

 

Mazda

Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.

 
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.