Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Torrot Trial Two 6 til 11 år

VARENUMMER: Torrot Trial Two 6 til 11 år

SKU
Torrot Trial Two 6 til 11 år
Views: 0
21.999,00 kr

Lavet specielt til børn fra 6 til 11 år

 
Udvalget af Torrot børnemotorcykler er blevet fuldstændig fornyet med lanceringen af ​​Kids 'Two' motocross. Nye modeller, der har et aftageligt batteri og opdaterer deres image, så de fortsat er den bedste formel for initiering af de yngste ryttere til en verden af ​​to hjul.

Der er hobbyer, der overføres fra forældre til børn, fra bedsteforældre til børnebørn, der skaber usynlige forbindelser mellem medlemmer af en familie, forenet af den samme lidenskab: motorcykler.

 

Nye batterier, nu let aftagelige

Nye batterier, nu let aftagelige

De nye batterier, som nu nemt kan tages ud og genoplades, er fremstillet af LiMnCo, hvilket betyder lavere vægt og større kraft og rækkevidde. Uden tvivl den bedste legepladsledsager for fremtidige 'mestere' med en programmerbar effekt fra 600W op til 1500W, der gør den til en ideel formel til at komme ud i terræn.

De bedste komponenter til den maksimale udvikling!

De bedste komponenter til den maksimale udvikling!

Torrot har sørget for hver eneste detalje af sin nye generation Kids, som alle har: hydraulisk aluminiumsforgaffel fra det italienske firma EBR, MICHELIN-dæk, TORROT ELECTRIC motor og programmerbar controller, gashåndtag med ladeindikatorer og batteriforbrug, kraftigt lithiumbatteri , modstandsdygtige ABS-plastikdæksler, krom-molybdæn chassis og en svingarm forstærket med en hydraulisk støddæmper. Komponenter af højeste kvalitet, der siger meget om disse autentiske mini enduro-cykler, 100% tilpasset de yngste ryttere.

Forældrekontrol og sikkerhed

Forældrekontrol og sikkerhed

I Torrot tager vi os af den næste generation af ryttere, så de første skridt for de 'små' altid er sikre takket være 'Parental Control'-systemet. En trådløs kontrol, der giver forældre mulighed for at begrænse, konfigurere og endda fjerne deres barns motorcykel fra deres mobil via en Android- eller iOS-applikation.

En garanti for sikkerhed for progressiv læring, der afspejles i dens motor, programmerbar fra en smartphone og med de nye batterier.

Forældrekontrol for fred i sindet

Brug vores iOS- og Android-app til at indstille effekt, hastighed, gasrespons og regenerering

 
 

Specifikationer

RAMME
Rørformet - Stål.
 
FORHJULSOPHÆNG
Hydraulisk gaffel. 95 mm vandring.
 
BAGHJULSOPHÆNG
Olie støddæmper med forspændingsjustering. 125 mm vandring.
 
BREMSER
Front: 160 mm hydraulisk | Bag: 160 mm hydraulisk.
 
MOTORSTYRING
48V / programmerbare parametre ved hjælp af APP: hastighed, effekt, gasrespons og motorretention (regenerering).
 
STRØM
Programmerbar effekt op til 1500W. Maks hastighed 44 km/t (27 mph).
 
BATTERI
Udskiftelig 46,8V / 8,8Ah / 412Wh / 13S 4P.
 
FÆLGE
For: 12" x 1,60" | Bag: 12" x 1,60".
 
DÆK
For:TORROT Trial 12” | Bag: TORROT Trial 12”.
 
VÆGT
33 kg (73 LBS) (med batteri)
 
MAKS. Belastning
33 kg (66 LBS)
 
OPLADER
54,6V / 2A (≈5 timer til fuldt opladet).
 
ANDRE
Inkluderer strømafbryder 50-100%. Bluetooth-modul via App (iOS/Android) fjernparameterprogrammering og forældrekontrol. Justerbar højt i to forskellige positioner (kun anvendelig til én model).
 
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.