Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Turbo recirkulationsventil med justerbar vakuumport

VARENUMMER: FMDV008PA

SKU
FMDV008PA
Views: 0
1.549,00 kr

Produktkode:FMMAPT

Produkt beskrivelse

Vi anbefaler at  servicere  din ventil hvert 3. år eller 30.000 km, alt efter hvad der kommer først

Denne turbo recirkulationsventil er resultatet af 25 års erfaring og teknisk ekspertise. Med ry for at innovere og fremstille de bedste bilventiler i verden, kan du være sikker på, at der i øjeblikket ikke findes en bedre erstatningsventil. FMDV008PA-versionen, der ses her, har fordelen af ​​en 90 graders vakuumport, der kan drejes til tre forskellige retninger. Dette er ofte den foretrukne, hvor enten pladsen er begrænset, eller den originale monteringsventil har en 90 graders forbindelse, enten på ventilen eller tilslutningsslangen.

Forges recirkulationsventil har en større flowhastighed end OEM Bosch-ventilen, samt en hurtigere responstid på grund af vores reviderede design. Ved at bruge det tilhørende servicesæt (FMDVSK), som ses nedenfor, kan ventilens levetid forlænges, og ydeevnen kan opretholdes. Med livstidsgaranti kan du være sikker på, at ventilen er pålidelig til din bil. 

Den kan tilpasses fuldt ud, så den passer til din applikation med to opgraderede fjedre, der følger med i sættet. Forge Motorsports forbedring af den originale ventil har et kompakt design, hvilket betyder nem montering under motordækslet.

Vælg venligst om du ønsker en sort eller mat sølv ventil, ved hjælp af mulighederne ovenfor.

I æsken:
1 x FMDV008PA ventil
1 x opgraderet gul fjeder
1 x opgraderet blå fjeder
1 x kabelbinder
1 x 2,5 mm unbrakonøgle
2 x 35 mm slangeklemmer
1 x instruktionshæfte
1 x Forge Sticker


Klik her for at se vores video om, hvordan du servicerer dette produkt

*Porsche 991/911 Turbo kræver 2 ventiler - se venligst vores separate produkt (FMDV008P2 nedenfor)*

Ventilen har en portstørrelse på 25 mm

Hvis du er i tvivl om dette produkt er egnet til din anvendelse, så kontakt os venligst. 

Kompatible køretøjer:
 
Audi
Nissan
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Volkswagen
 
Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.