Min indkøbskurv 0
0,00 kr

Turboslange Audi og SEAT 1.8T 210/225

VARENUMMER: FM225TH

SKU
FM225TH
Views: 0
1.469,00 kr

Produktkode:FMKT008

Produkt beskrivelse

Denne slange passer direkte til turboen på 1.8T 210 og 225 motorerne. Den er lavet af højtemperaturbestandig flourosiliconeforbindelse og nomex forstærket til at modstå det høje tryk, der kan opleves på tunede motorer. Dette er den perfekte erstatning for OEM-slangen, som har en historie med for tidlig fejl. Fås kun i Ocre farve.

Vær opmærksom på, at disse slanger var mønstret fra højrestyrede køretøjer. Selvom vi mener, at disse er korrekte for venstrestyrede køretøjer, foreslår vi, at du visuelt kontrollerer deres egnethed som erstatningsartikler med dem, der er monteret på dit eget køretøj, før du forsøger at installere .

  • Forge silikoneslangerne i dette sæt er designet til at inkludere en dyr inderside af modificeret silikone kendt som Fluorosilicone.
  • Det betyder, at slangerne er velegnede til at blive brugt med enten moderne langtidsholdbare kølemidler, Organic Acid Technology-kølevæsker (OAT) eller luftholdig olietåge.
  • Konstruktionen af ​​slangerne er blevet konstrueret til at overstige OEM-fittings og vil forbedre enhver motorrum både teknisk og æstetisk
  • Brugen af ​​en fluorosilicone liner sikrer, at Forge silikoneslanger er den klare markedsleder.
  • Livstidsgaranti*

 

*T&C'er gælder

Kompatible køretøjer:
 
Bemærk venligst: I overensstemmelse med vores politik om konstant at gennemgå, revidere og forbedre vores produktsortiment, kan udseendet af det produkt, du modtager, afvige fra det, der annonceres for.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.